Webdesign
 
Degelijke,heldere en creatieve vormgeving is van groot belang voor een goed functionerende website. 7even Internet Solutions maakt niet alleen websites die er goed uitzien maar wij luisteren ook naar uw wensen. U weet immers het beste welke boodschap uw website moet uitdragen.
Het Internet kan ingezet worden om, naast extra service aan bestaande klanten, nieuwe markten en klanten te bereiken. Het is uiterst belangrijk ook op dit nieuwe gebied of nieuwe bedrijfsonderdeel bij te blijven of zelfs uw concurrenten te overtreffen en zo net een stap verder in de markt te zetten.Daarom is uw website het uithangbord van uw organisatie.
De lage kosten van een website zijn niet te vergelijken met enig ander medium. De relatief kleine investering in een professionele website is meestal op korte termijn terugverdiend en u maakt daarna slechts nog kosten voor het jaarlijkse abonnement voor uw domeinnaam en hosting.
7even Internet Solutions kan met u meedenken over het design en de invulling van uw website. Wij gaan als volgt te werk:
- kennismaking en advies
- concept (goedkeuring)
- ontwikkeling
- oplevering
Via deze 4 basis stappen kunnen wij in een korte tijd een complete website opleveren die volledig voldoet aan uw wensen.

Content management
Actualiteit, consistentie en kwaliteit van informatie wordt steeds belangrijker. Daarom is een compleet, flexibel en betrouwbaar Content Management Systeem van groot belang. Met het Content Management Systeem kunt u altijd op elk moment de informatie van uw website aanpassen. 7even Internet Solutions biedt u verschillende CMS oplossingen waarmee aan de behoefte van uw organisatie kan worden voldaan. Naast verschillende CMS oplossingen heeft 7even Internet Solutions een breed aanbod aan componenten dat geintegreerd kunnen worden in uw Content Management Systeem.

Content Management Systeem

Re-design
U heeft een website maar voldoet niet meer aan uw technische en visuele eisen. Dan kunt u gemakkelijk een re-design aanvragen: wij doorlopen dan met u hetzelfde traject als bij een nieuwe website, alleen behouden we uw structuur en teksten. Kortom: uw hele website wordt in een nieuw jasje gestoken.